O naših medijih

Predstavitev

bodieko.si je prvi slovenski eko portal. Je spletno mesto za bralce, ki jih zanima eko in zdrav življenski stil. Bralcem že od leta 2008 na nevsiljiv način približujemo in predstavljamo načine, izdelke in storitve, ki nam omogočajo, da z majhnimi spremembami pripomoremo k bolj zdravemu načinu življenja in k lepši prihodnosti našega planeta. Z mesecem aprilom 2011 smo na trg lansirali tudi prvo slovensko eko revijo Bodi eko, ki so jo bralci sprejeli izredno dobro, saj še vedno pridobiva na kredibilnosti, pestrosti in zanimivi vsebini. Skupaj s Facebook stranjo in revijo smo največja slovenska eko skupnost.

Na portalu in v reviji Bodi eko boste našli veliko različnih tematik kot so zdrava prehrana, zdravje, novice, naravna kozmetika, joga, ekologija, ekolju prijazna gradnja, … in še veliko več, torej vse kar je povezano z eko življenskim stilom in zdravim življenjem.

Bodi eko portal je prvi in največji samostojni eko portal v Sloveniji postal in tudi vodilni portal na svojem področju. V družbenem omrežju Facebook se je že v prvih mesecih nabralo preko veliko število ‘oboževalcev’ na naši Facebook strani, kar je še dodatno potrdilo, da smo na pravi poti in da ljudje radi prebirajo našo vsebino, številka pa se še vedno vsak dan veča.

bodi-eko-oglasevanje

Oglaševanje

Podatki kažejo, da ponudba naravi in zdravju prijaznih izdelkov in storitev v Sloveniji vztrajno narašča, prav tako pa vsakodnevno povečuje število ljudi, ki to iščejo po spletu. Če ste tudi vi eno izmed tistih podjetij, ki vam za okolje in zdravje ni vseeno in ponujate eko/bio/naravne izdelke in storitve, vam ponujamo možnost, da se predstavite širši javnosti na prvem in najbolj obiskanem samostojnem slovenskem EKO portalu.

Naša ciljna skupina bralcev je usmerjena ravno na to področje in glede na odzive in analize spletnih iz iskalnikov in družbenih omrežij, ki jih dobivamo, smo najbolj bran eko usmerjen medij v Sloveniji. Za vas smo pripravili še posebej ugodne in inovativne ponudbe za oglaševanje.

Če ste zainteresirani za oglaševanje na našem portalu, smo vam za vse informacije na voljo na e-poštnem naslovu marketing[AFNA]argos-media[PIKA]si

Trenutno so vam na voljo vse klasične dimenzije reklamnih pasic (bannerjev), katerih dimenzije so opisane spodaj, lahko pa se odločite tudi za predstavitev izdelkov ali storitev v obliki PR članka ali novice, ali katerega od naših inovativnih oglasnih prostorov, kot sta panoramski oglas ali rubrika Bodi eko priporoča, prav tako pa so vam na voljo različne oblike oglaševanja v naši reviji, ali v kombinaciji revije in portala.

Bodi Eko na Facebooku

Facebook oglaševanje je trenutno eden izmed najbolj učinkovitih načinov za pridobivanje potencialnih kupcev. V Sloveniji Facebook uporablja že kar vsak 4. Slovenec, torej je lahko tudi takšno oglaševanje vaša odločilna prednost pred konkurenti. Na Bodi Eko Facebook strani imamo že 47.000 oboževalcev, ki jih lahko hitro in direktno nagovorite in se jim predstavite preko naše strani.

Facebook pri nas lahko izkoristite za oglaševanje izdelkov, storitev, za organizacijo nagradne igre in pa za izdelke, ki so trenutno v akciji in s tem na svojo spletno stran pridobivate potencialne kupce. Več informacij na marketing[AFNA]argos-media[PIKA]si

Klasično spletno oglaševanje

Ponujamo zakup naslednjih oblik spletnih oglaševalskih pasic:

  • 1074 x 150 px (panoramski oglas)
  • 300 x 250 px
  • 300 x 600 px
  • sponzorirano ozadje…

Revija Bodi eko – prva slovenska eko revija

Z mesecem aprilom 2011 smo na trg lansirali tudi prvo slovensko eko revijo Bodi eko, ki so jo naši bralci dobro sprejeli in smo zanjo prejeli mnogo pohval. Revija izhaja v digitalni in tiskani izvedbi, tiskana pa je na 100% recikliranem papirju in z eko tiskarskimi barvami. Branost in število naročnikov vsak mesec narašča.

revija bodi eko

Bodi eko je revija:

  • za vso družino.
  • za vse, ki jih zanima zdrava prehrana, naravna kozmetika, varčevanje, ekološka gradnja, energetika, okolju prijaznejši avtomobili, ekološko vrtnarjenje, nasveti za zdravo življenje, živali.
  • za populacijo s srednjo, višjo in visoko izobrazbo ter srednjo in visoko kupno močjo.
  • povprečna starost naših bralcev je med 24. in 45. letom, od tega 70 % ženskega spola.
  • revija je tiskana na 100% recikliranem papirju in z eko barvami.

Izdajatelj revije:
Argos Media d.o.o.
Ukmarjeva ulica 4
1000 Ljubljana

Za vse informacije smo vam na voljo na e-poštnem naslov marketing[AFNA]argos-media[PIKA]si
in 01 292 72 53.

Portal Pravljična.si

Portal pravljična.si se dotika vseh aspektov ženskega življenja, s poudarkom na osebnostni rasti in zdravem načinu življenja – športu, dietah, kozmetiki,lepoti, modi in alternativni medicini. Pravljična.si stoji za ženskami, ki želijo biti samozavestne, uspešne,optimistične, polne energije, skratka, ki želijo iz vsakega dneva na vseh področjih svojega življenja iztisniti najboljše.

pravljicna-portal

Ali pod srcem nosite svojega prvega otroka in ne veste za kakšne vrste porod bi se odločili? Se s prijateljicami zvečer odpravljate ven in ne veste kako se naličiti? Bi končno radi premagali bolečine, ki vas vsak mesec pestijo med menstruacijo? Imeli bolj zdrave in sijoče lase? Bi radi vedeli kako za svoj seksi videz in dušo skrbijo hollywoodske zvezde, kot so Charlize Theron, Eva Longorija in Megan Fox? Vse odgovore in še več najdete na portalu pravljična.si.

Naj vas navdihne z odličnimi idejami, vas poduči o novih trendih in zdravi prehrani, vam svetuje, da se boste lažje odločili, vam razkrije lepotne skrivnosti slavnih … Vse to in še več za čarobno piko na i, za kvalitetno,zdravo, ustvarjalno in srečno življenje. Naj bo mavrično, naj bo pravljično s pravljična.si!

Portal Utrinek.si

Portal www.utrinek.si je spletni portal, ki ga obiskuje nekoliko starejša skupina bralcev, na njem pa boste našli zanimive vsebine in nasvete za zdravo življenje, osebnostno rast, intervjuje z znanimi osebami in strokovnjaki, zanimivosti iz sveta astrologije, izvedeli pa boste tudi, kam se boste lahko odpravili na izlet in našli kup okusnih receptov.

utrinek-portal

Če želite doseči kar največje število potencialnih strank in kupcev, vam priporočamo, da nas kontaktirate in pripravili vam bomo paketno ponudbo za naše medije.

Ceniki v PDF obliki