0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRubrikeArhiv OglasovNiste v formi zaradi bolečih sklepov?

Niste v formi zaradi bolečih sklepov?

Štirje koraki do bolj gibljivih, fleksibilnih in vitalnih sklepov s pomočjo RegulatproARTRO eliksirja.

1. Zdrava prebavila

Sklepi lahko bolijo tudi zato, ker jim primanjkuje glavnih gradnikov za ohranjanje zdravja ali regeneracijo. Ti so kolagen, hialuron, magnezij, glukozamin, MSM, baker, cink, selen, D in C vitamin. Da pa bi te gradnike, tako s hrano, kot prehranskimi dodatki lahko učinkovito vsrkali, morajo naša prebavila brezhibna delovati. RegulatproARTRO nam pri tem pomaga, saj podpira zdravje prebavil. Bistveni del eliksirja je regulatesenca, ki med drugim vsebuje desno sučno mlečno kislino, gradnike encimov in koristnih črevesnih bakterij, zaradi česar med drugim krepi črevesno floro in podpira zdravo izločanje želodčne kisline. Prebava in vsrkavanje zaužitih vitalnih snovi sta tako zagotovljeni.

2. Preudarna izbira prehranskih dopolnil

Le redko vse sklepom potrebne gradnike najdemo v enem pripravku. RegulatproARTRO nudi tudi to. Gre za kaskadno fermentiran pripravek (regulatesenco) iz ekološke zelenjave, sadja, oreščkov in začimb, ki so ji dodali še kolagen, hialuronsko kislino, glukozamin, metilsulfonilmetan (MSM), baker, cink, selen ter vitamina C in D. Prednost eliksirja je tudi v tem, da se omenjene vitalne snovi zaradi regulatesence, ki deluje kot nekakšen »prevoznik«, za približno 200 odstotkov učinkoviteje vsrkavajo v telo. Tako hialuronska kislina, kolagen in ostale vitalne snovi, lažje prispejo do vezi, tetiv, mišičnih ovojnic, sklepne tekočine in hrustanca.

To potrjuje tudi opazovalna raziskava dr. Ulrich Biederja, zdravnika za ortopedijo, športno medicino in kiropraktiko v Münchnu. Udeleženci so deset tednov uživali RegulatproArtro. Dvajset udeležencev raziskave je bilo v povprečju starih 61 let. 17 jih je trpelo zaradi težav s kolenom, tri pa je pestila bolečina v kolku; njihove težave so trajale tudi do deset let. Po VAS-lestvici (lestvica, s katero merijo subjektiven občutek bolečine ali srbenja v razponu od 1 do 10) so bolniki uživanje tega pripravka ocenili kot zelo koristno, saj je prinesel dobre terapevtske uspehe pri obravnavi osteoartritisa. V povprečju se je namreč bolečina med športno dejavnostjo zmanjšala s 7,4 na 3,06, bolečina med vsakodnevnimi opravili pa s 5,81 na 2. To pomeni 58,6-odstotno zmanjšanje bolečine v primerjavi z izhodiščnim stanjem.

2. Gibanje

Ko so vitalne snovi že v telesu, bodo še lažje prispele v sklepe, če jih s telesno dejavnostjo dovolj razgibamo. Zato ne pozabite biti dnevno telesno aktivni. Z RegulatproARTRO eliksirjem bo tudi gibanje vse lažje.

4. Hidracija

Osnova za delovanje omenjenih strategij je pitje zadostnih količin vode! Ta je nujno transportno sredstvo za dovoz vitalnih snovi, pa tudi odvoz odsluženih. Ker je je v hrustancu sklepov kar 80 %, lahko že njeno pomanjkanje poslabša zdravje sklepnih tkiv. Popijte je zato vsaj 2-2,5 litra dnevno.

Več informacij: www.regulat.si, [email protected], FB@Regulatpro.

Nakup: www.hramlepote.si

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -