0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeArhiv OglasovNarava ji je podarila močnejše senzorične sposobnosti

Narava ji je podarila močnejše senzorične sposobnosti

MORDA VAS ZANIMA

Alternativna terapevtka Breda Dobnik iz Celja že nekaj let pomaga odkrivati, lajšati, omiliti ali rehabilitirati zdravstvene težave vseh živih bitij. Deluje izrecno samo s pomočjo svoje lastne senzorike.

- Oglas -

Breda Dobnik

Kaj pomenijo vaše senzorične sposobnosti ?

Poudarila bi, da se med delovanjem v celoti povežem s svojo stranko, osebo ali živaljo. Moja senzorična čutila mi prek vibracije telesa točno sporočajo, kje je težava in njen vzrok, zakaj nastaja. Osnova ali začetek prvega stika poteka na podlagi prvega pregleda. Pregled vedno naredim na daljavo, naj gre za ljudi ali živali. Pri ljudeh v energijsko polje posameznika vstopim po nekaj sekundah pogovora po telefonu. Pri malih otrocih ali ljudeh, ki ne morejo govoriti, prek njihovih svojcev. Pri živalih pa prek lastnika oz. klicatelja, ki je z njo v rednem stiku. Pred pregledom stranko ali naročnika prosim, da mi o sebi ali telesnem stanju ne govori ničesar. Niti kaj jo boli oz. zaradi kakšnih težav se je sploh obrnila name. Pomembno je samo, da točno povedo, za koga naročajo pregled. Zelo pogosto ljudje skoraj ne morejo verjeti, kako lahko človeku, živemu bitju, ki ga nisem nikoli videla ali srečala, povem toliko o njegovih težavah. Tako tistih, ki jih že sami prepoznajo, kot tistih, ki jih še niso prepoznali.

Kaj lahko vaše stranke pričakujejo od vas oziroma prvega pregleda?

Vsak, ki se odloči za prvi pregled, dobi v branje vsa telesna odstopanja, ki jih je telo med pregledom izkazovalo. Odstopanja pomenijo obremenilna stanja, najsi bodo že dolgo prisotna ali pa so se šele začela. To so stanja, ki izražajo našo bolečino, slabo počutje, ki si ga ne moremo razložiti sami niti nam ga ne zmore pojasniti izbrani zdravnik. Na podlagi odstopanj v telesu posameznika lahko ta dobi dovolj jasne informacije, kaj se v telesu dogaja in, kar je najpomembnejše, dobi ključen podatek, kako nadaljevati, da se obremenilna mesta v telesu začnejo sanirati. Nikoli ne postavljam kliničnih diagnoz, to je delo zdravnikov.

- Oglas -

Ko ti nekdo pokaže smer, imaš možnost izbrati pot, po kateri boš nadaljeval. Tako se stranke lahko odločijo, ali bodo reševale svoje telesne obremenitve z mano ali samostojno.

Kako se stranke običajno odločijo za nadaljevanje reševanja svojih težav z vami ali samostojno?

Na podlagi prvega pregleda stranke izgubijo popolnoma vsak dvom v moje sposobnosti, kajti iz same prve ure našega skupnega stika dobijo zelo veliko odgovorov in potrditev, kaj se v njihovem telesu dogaja in seveda, kaj morajo takoj spremeniti. Vedno delujem samo na eno osebo ali žival, nikoli ne delujem s skupino. Kajti vsako telo nosi svojo zgodbo in nikoli niso sorodne ali navidezno enake težave vzrok za enake posledice.

Ali ste pri svojem delu oz. prvem stiku na kakšen način omejeni ?

Ne, ni pomembno, kdo se za pregled odloča, niti od kod je in kolikšna razdalja naju loči. Ko stopim v energijsko polje, teh omejitev ni. Ljudje pa se vselej sami odločijo, kako bodo delovali. Če se odločijo za moje terapije, se te izvajajo vsak drugi dan . Stranka mora sodelovati, kajti ko delam in rehabilitiram osebo, gre vendar za njeno dobro. Sodelovanje pomeni, da sledi mojim navodilom glede prehrane, če je tako potrebno, in drugim navodilom, ki jih je dobila pri prvem pregledu. Moram pa povedati, da se stranke zelo natančno držijo mojih navodil, kajti spremembe v počutju so kaj kmalu vidne.

Ali lahko bolj pojasnite svoje delo, kako je to sploh mogoče?

Vsa živa bitja imamo senzorične sposobnosti (to so čutila – vonj, sluh in druga) pri meni pa so te izrazitejše. Vibracije so običajno zelo nežne, zato potrebujem veliko zbranost in koncentracijo. Pri mojem delu je zelo pomembno ne samo čutiti, temveč moram podatke, ki jih lahko zaznam, spremeniti v uporabne, ljudem razumljive. Zato tudi potrebujem med delom izredno tišino in mir, vsaj glede naših prvih stikov oz. prepoznavanja obremenitev. Pri svojem delu ne uporabljam instrumentov, za prenos vseh vibracij uporabim svoje lastno telo.

Ali ste svoje vplive že kje testirali ?

Da, svoje vplive na energijsko polje posameznika sem testirala na inštitutu BION v Ljubljani in pridobila certifikat energijskega vpliva na posameznika. Vsa testiranja sem naredila na daljavo.

- Oglas -

Kje se lahko zainteresirani naročijo na vaš prvi pregled?

Lahko preko spletnega stika www.alternativna- terapija.si, kje si lahko preberete še nekaj izkušenj mojih strank.

Informacije dobite po telefonu 041 714 677 ali po elektronskem naslovu [email protected]

.

NAJNOVEJŠE