DomovRubrikeOglasiRadi imamo domače - izdelki vrhunske kakovosti slovenskih proizvajalcev

Radi imamo domače – izdelki vrhunske kakovosti slovenskih proizvajalcev

Vsi vemo, da so doma pripravljeni obroki najslajši, še posebej, če so pripravljeni iz kakovostnih domačih izdelkov. Mercator s svojo blagovno znamko Radi imamo domače poskrbi, da na trgovinskih policah najdete tudi izdelke kot z lokalne tržnice. Med naslednjim obiskom najboljšega soseda poiščite rdeče srčke, ki označujejo najrazličnejše vrste domačih izdelkov vrhunske kakovosti slovenskih proizvajalcev, ki jim je skupno eno – srčna predanost.

Mali leksikon mlečnih izdelkov

- Oglas -

Kakovostni mlečni izdelki, ki so v osrčju narave in brez kakršnihkoli dodatkov pridelani iz lokalnega mleka, bodo prijetno popestrili vaš jedilnik.

Privoščite si zajtrk naših babic – hrustljav domač kruh s kislim mlekom iz Posočja, ali pa poskrbite za okusno malico z okusnim kefirjem iz Posočja. Oba sta izdelana iz kakovostnega nehomogeniziranega mleka in imata nizko vsebnost maščob. S polmastnim, poltrdim planinskim sirom, ki je prav tako plod srčnega in trdega dela Mlekarne Planika, dopolnite in popestrite narezek za svoje goste, bio tekoči jogurt iz Posočja pa ponudite svojim najmlajšim ob skodelici slastnih kosmičev.

Svoje recepte izpopolnite z mlečnimi izdelki Loške mlekarne.Pripravite slovenske tradicionalne jedi ali pa v dišeči zavitek zavijte bio nepasirano skuto iz slovenskega ekološkega nehomogeniziranega mleka. Tako slane jedi kot sladice bo oplemenitilo njihovo maslo iz pasterizirane nehomogenizirane sladke smetane.

- Oglas -

S prenovljeno linijo izdelkov Radi imamo domače iz Mercatorja bo vaša prehrana raznolika, slastna in seveda – domača.

Obiščite lokalno tržnico v Mercatorju

Pestre lokalne ponudbe Radi imamo domače se boste razveselili vsi, ki prisegate na domače okuse in kakovost, v Mercatorjevih trgovinah pa jo boste prepoznali po značilnem srčku. Simbol je odraz zaupanja v lokalne pridelovalce in proizvajalce, ki hrano pridelujejo in pripravljajo s ponosom in z ljubeznijo.

Kliknite tukaj za več informacij >>

Družina domačih letos še bolj bogata
Družino 1.400 vrst izdelkov Radi imamo domače so to jesen pri najboljšem ponudniku lokalnih izdelkov, Mercatorju, povečali za 56 vrst izdelkov, združenih pod skupno blagovno znamko. Nova linija Radi imamo domače je nastala v sodelovanju s 30 partnerji med lokalnimi proizvajalci in se ponaša s pozorno izbranimi izdelki vseh vrst, oblik in okusov – od mleka in mlečnih izdelkov, mesnin, domačih sokov in sirupov, sladkih prigrizkov, mlevskih izdelkov, marmelad do medu.

- Oglas -

Prepoznavnost proizvajalcev
Združeni pod okriljem skupne blagovne znamke Radi imamo domače, lokalni proizvajalci ne izgubljajo svoje identitete. Ker želijo v Mercatorju ohraniti prepoznavnost in poreklo vsakega od njih, je podoba izdelkov preprosta, jasno pa so vidni nazivi in znaki lokalnih proizvajalcev. Za še boljšo predstavo so na embalažo dodali piktogram, ki pokaže, od kod je izdelek. S stalno ponudbo domačih izdelkov nove linije Radi imamo domače, želijo v Mercatorju tako večati moč skupne blagovne znamke, predvsem pa želijo doseči še več kupcev, ki se najraje odločijo za nakup domačega. Pri največjem trgovcu si bodo prizadevali krog partnerjev širiti in nabor izdelkov povečevati.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×