Malinca – polna shramba zdravja

Se tudi vi zavedate, da je za boljše življenje potrebna zdrava prehrana? Malinca, spletna trgovina z zdravo prehrano ponuja več kot 500 zdravih izdelkov: od super hrane do mok, kaš, zdrobov, zdrava sladila, olja in masla, alge, minerale, prehranska dopolnila, čaje, zelišča, začimbe, … Gre za izdelke najvišje kvalitete in preverjenih dobaviteljev, med katerimi je večino slovenskih.

Malinca

Za Malinco stoji ekipa 6 deklet, ki so navdušene nad zdravim načinom življenja, gibanjem, naravno kozmetiko, vrtnarjenjem in eko izdelki. Tako v Malinci najdete poleg izdelkov za zdravo prehrano tudi naravno kozmetiko, izdelke za eko vrtnarjenje, športna pripomočke in še marsikaj.

Malinca je vse več kot le spletna trgovina, ampak je tudi portal za zdravo življenje. Na Malincinem portalu namreč najdete nasvete za zdravo življenje ter preko 1000 zdravih receptov.

Poglejte v spletno shrambo na www.malinca.si ali nas obiščite v fizični trgovini v Velenju in poskrbite, da zdrav način življenja postane navada, še preden na to opozori zdravje. V kolikor imate kakršno koli vprašanje, vam bomo z veseljem pomagali in svetovali.

Spletna trgovina: www.malinca.si
Fizična trgovina: Cesta Františka Foita 10, 3320 Velenje
Email: [email protected]
Telefonska številka: 051 244 557

Povejte svoje mnenje - kometirajte
Deli
Oglasno sporočilo
Prispevek je oglasna oz. predstavitvena informacija.