Kozmetix.si: Od neokrnjene arktične beline do zelene mediteranske topline.

V spletni trgovini z naravno in organsko kozmetiko Kozmetix.si smo na slovenskem tržišču leta 2015 ekskluzivno predstavili nove, po visokih kriterijih izbrane blagovne znamke: Mia Höytö Cosmetics, Flow Kosmetiikka in Olivella.

Kozmetix.si – naravna in organska kozmetika
Kozmetix.si – naravna in organska kozmetika

Sleherna izmed njih slovi po svojih posebnostih. Mia Höytö Cosmetics ima Ecocert Certifikat organske kozmetike, Flow kosmetiikka je prav tako organska kozmetika, ročno izdelana v družinski rokodelski obrti, medtem ko Olivella  bazira na 100% Deviškem olivnem olju, vsebuje 99,9% naravnih sestavin in ima Košer certifikat Ortodoksnega združenja.

mia-hyoto

Naši izdelki obsegajo vse za naravno nego celotnega telesa, obraza in las –  lahko rečemo kar »od glave do pete«, prav tako vam nudimo organska mineralna ličila ter izjemne naravne morske spužve družinskega podjetja Spongean iz Grčije za umivanje ter čiščenje obraza in telesa, ročno izdelane toaletne torbice lastne izdelave, darilne pakete ter čopiče za ličenje.

Posebej je potrebno izpostaviti sestavine. Finski kozmetični liniji Mia Höytö Cosmetics in Flow Kosmetiikka se ponašata z izbranimi arktičnimi sestavinami neokrnjene dežele Laponske, ki so organsko gojene in divje rasle, kot so: brezova voda, barjanska robida, modri glavinec, arktična jesenska vresa, oves, arktični črni ribez, šipek, severno jagodičevje, brusnice in borovnice ter morska krhlika. Osnova Olivella kozmetične linije iz Italije je mediteransko olivno olje iz nasadov Umbrie, ki ji pravijo Zeleno srce Italije. Olivella se poleg 100% olivnega olja lahko pohvali z dejstvom, da ne vsebuje parabenov, je brez Sodium laureth sulfatov (SLS in SLES), brez barvil, umetnih konzervansov, glutena, živalskih sestavin in obenem ohranja vse blagodejnosti olivnega olja.

flow-wilderness

Kozmetika ni testirana na živalih, saj temu ostro nasprotujejo in tudi embalaža ter izdelki ne obremenjujejo okolja oziroma je le-to zmanjšano na minimum.

Privoščite si le najboljše  – Spletna trgovina Kozmetix.si

Spletna trgovina: www.kozmetix.si
Razstavni prostor in trgovina: Kozmetix, Stara cesta 45, 1360 Vrhnika
E-mail:
[email protected]
Telefonska števila: 081 614 111

Poiščite nas tudi na Facebooku, Google+ in Instagramu

Povejte svoje mnenje - kometirajte
Deli
Oglasno sporočilo
Prispevek je oglasna oz. predstavitvena informacija.