Karolina in Milan: Ona rada peče kruh, on pa se vozi s starodobniki

  Marsikomu sta v šovu »Kmetija: nov začetek«, ki ga lahko gledamo na Planet TV, najbolj padla v oči mentorja, ki urita tekmovalce in bdita nad njimi. To sta Karolina in Milan, ki sta si vzela nekaj časa za klepet. Mentorica Karolina je izdala recept za slasten domač kruh, mentor Milan pa je spregovoril o svoji veliki strasti.

  mentorja kmetije Karolina in Milan

  Dodaš obilo dobre volje in ljubezni, pa je kruh odličen

  48-letna Karolina, ki jo kot poznate mentorico v priljubljenem resničnostnem šovu »Kmetija: Nov začetek« na Planet TV, je kmetica že skoraj vse življenje. Čeprav z veseljem opravlja prav vsa dela, vezana na kmetijo, še posebej rada peče domač kruh. Z njo smo govorili o peki, tradiciji in jo povprašali po njenem najljubšem receptu.

  Kruh pečete že dolga leta, lahko bi rekli, da skoraj vse svoje odraslo življenje. Štejete, koliko različnih receptov ste že preizkusili?

  Žal receptov ne štejem, vem pa, da jih zagotovo ni bilo malo, nekaj sem jih tudi priredila po svoje …

  Ne pečem namreč vedno vse po receptu. Ta mi pomeni zgolj neko osnovo, potem pa je vse odvisno od razpoloženja, zamisli, ki preleti um … Ampak običajno je vse za pojesti. (smeh) …

  Celotni pogovor z mentorjema Kmetije, kakšen je njun vsakdan in kakšne konjičke imata, si lahko preberete v novembrski reviji Bodi eko >>

  Povejte svoje mnenje - kometirajte