Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.
RubrikeOglasiKako zvišati energijo, umske sposobnosti in koncentracijo?

Kako zvišati energijo, umske sposobnosti in koncentracijo?

MORDA VAS ZANIMA

V današnjem času zahteve in pričakovanja tako v službi, kot v šoli in pri študiju le še naraščajo. S tem se nenehno višajo tudi naše potrebe po energiji. Samo iz hrane celice pogosto ne zmorejo več proizvesti dovolj energije, ki jo zahteva sodoben čas – potrebovale bi dodaten NADH. Kadar ga nimajo na razpolago, se pokažejo posledice v obliki: izčrpanosti, utrujenosti, brezvoljnosti, nepozornosti, slabe koncentracije …

Kaj je NADH?

- Oglas -

NADH, ki ga poznamo tudi pod imenom koencim 1, je najpomembnejši koencim v našem telesu in je vključen v večino bioloških procesov. NADH je v telesu potreben za delovanje celic in odgovoren za proizvodnjo energije. V obliki prenosnika elektronov je ključen v procesu pretvorbe hranil v energijo in udeležen v vseh korakih nastajanja celične energije. Številni raziskovalci so z znanstvenimi študijami dokazali, da je NADH eden izmed najmočnejših antioksidantov, ki ščitijo celice pred poškodbami.

Cellergie NADH

Prof. dr. Birkmayer, ki je zasnoval edino stabilizirano formulacijo NADH, je izvedel zanimivo dvojno-slepo placebo kontrolirano študijo v sodelovanju s Univerzo Georgetown, Washington, DC. Skupino 36 ljudi so peljali z nočnim letom, iz San Diega v Kaliforniji, na drugo stran ZDA, v Washington. Let je s postankom trajal celo noč, posledice neprespane noči pa so povzročile vsem znane posledice: utrujenost, zaspanost, slabo prostorsko zaznavo, poslabšan spomin, zakasnjeno vizualno percepcijo in slabo koncentracijo. Točno za te posledice so udeležence testirali s posebno tehnologijo CogSreeen Test, ki jo uporablja NASA in sicer zvečer pred letom, 2 uri po pristanku v Washingtonu in naknadno še 5 ur po pristanku.

VEČ INFORMACIJ O IZDELKU NADH >>

- Oglas -

Študija je pokazala, da so posamezniki, ki so zjutraj po pristanku dobili 20 mg podjezične NADH tabletke ohranili enako kognitivno učinkovitost, kot so jih imeli pred poletom, ob drugem testiranju 5 ur po pristanku pa se je le-ta celo zvišala. Placebo skupina je imela ob jutranjem testiranju bistveno slabše rezultate, ki so do opoldanskega testiranja še dodatno upadi. S to študijo je prof. dr. Birkmayer znanstveno dokazal, da podjezične NADH tabletke zvišajo kognitivne sposobnosti tudi po neprespani noči.

Količina razpoložljivega NADH v naših telesih upada s starostjo in zaradi sodobnega načina življenja. Dopolnitev zdrave in uravnotežene prehrane z NADH lahko:

  • pospeši proizvodnjo ATP energije,
  • poveča oskrbno celic s kisikom za višjo telesno in duševno zmogljivost,
  • izboljša pozornost in koncentracijo,
  • okrepi budnost in zbranost,
  • ublaži posledice pomanjkanja spanja, tudi v primeru časovnih razlik med letalskimi poleti (Jet Lag).

Od količine razpoložljivega NADH je odvisna tudi življenjska doba naših celic – več NADH je telesu na razpolago, več energije lahko proizvede in s tem bolje deluje in dlje živi. NADH je tako tudi izvrsten biološki anti-aging.

VEČ INFORMACIJ O IZDELKU NADH >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×