0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaJesen je tu, že razmišljate o ogrevanju?

Jesen je tu, že razmišljate o ogrevanju?

MORDA VAS ZANIMA

Bližajo se hladni dnevi in znova razmišljamo o priskrbi ozimnice in energenta za ogrevanje. Stroški so vsak dan večji, ob tem pa pozabljamo na brezplačne vire toplote, ki jih nudi naš ekosistem.

- Oglas -

Vse bolj se bomo nastavljali soncu, da nas pred dolgo zimo še malo ogreje. Le zakaj mu ne bi omogočili še pomembnejše priložnosti? Naj greje vodo za vas in vašo družino skozi vse leto. Z izkoriščanjem sončne energije za ogrevanje vode je možno precej prihraniti pri porabi obstoječih energentov kot so plin, olje, drva,.. Novodobni visoko kakovostni sončni kolektorji omogočajo optimalno absorpcijo žarkov tudi pozimi. Z nakupom solarnega sistema, ki se bo odlično dopolnjeval z vašo dosedanjo ogrevalno napravo, ste storili korak več k dolgoročnim prihrankom pri stroških ogrevanja, hkrati pa skrbite za ohranjanje čiste narave. Sončni sistemi so namreč ekološko prijazna in investicijsko rentabilna odločitev vsakega potrošnika.


Povprečna slovenska družina, ki svoje bivalne prostore in sanitarno vodo ogreva izključno na olje, lahko z vgradnjo Solarix solarnega sistema na leto prihrani nekaj 100 evrov. Z razvojem tehnologije sončnih kolektorjev in s pospeševanjem njihove produkcije, je tak sistem možno dobiti že za dobrih 3000€. V prej omenjenem primeru to pomeni, da se vaša investicija povrne že v 8 letih delovanja, sistem pa bo brezhibno deloval še nadaljnjih toliko in še več let. To dokazujejo izkušnje zadovoljnih uporabnikov, ki so že pred 20 in več leti naredili prvi korak k vgradnji solarnega sistema. Izkoriščanje obnovljivih virov energije je vse bolj v porastu, drugje po Evropi so že nekaj let v prednosti pred nami. Naša država in EU se še kako zavedata prihodnosti na tem področju, zato vse bolj finančno vzpodbujata tovrstne naložbe. V aktualnih razpisih Eko sklada pod okriljem Ministrstva za okolje in prostor so tudi nepovratna sredstva za okoljske naložbe občanov ter ugodni ekološki krediti.

Izkoristite brezplačno energijo sonca, ki jo bo vedno dovolj in razmislite o prihrankih v prihodnjih letih na ogrevanju. Združite dobro za vas – s koristnim za okolje, prihranjen denar pa raje izkoristite naslednje poletje, ko vas bodo misli odnesle poletnemu oddihu naproti. Solarni sistem vas bo v tem času počakal s počitniško reguliranim programom; v pričakovanju, da mu kmalu spet zadate zagon v polnem teku. Ne boste verjeli, ampak kolektorji  nikoli ne iščejo sence, saj obožujejo toplo sonce skozi vse leto.

NAJNOVEJŠE