Jennifer Aniston gradi eko dom

  Jennifer AnistonJennifer Aniston se je odločila zamenjati svoj dom na Beverly Hillsu za ekolju prijaznejšo hišo na Manhattnu.

  Hišo je sicer kupila že pred petimi leti, obnova pa se je začela leta 2008. Igralka se je zgledovala po Julii Roberts in ni prav nič skoparila pri okolju prijaznejših ukrepih. Hiša ima sedaj sončne kolektorje, sončne celice na dimnikih, ogromno ukrepov za zmanjšanje porabe vode in energije … skratka Jennifer bi rada maksimalno okolju prijazno hišo, kolikor bo to mogoče na tej lokaciji. Hišo je kupila za 16 milijonov dolarjev, za obnovo pa je vložila že preko 20 milijonov dolarjev.

  Eko hiša ima pogled na morje, ogrevanje preko sončnih celic, okoli rastejo rastline, ki ne potrebujejo veliko vode, zgrajena je iz naravnih materialov in še bi lahko naštevali. Sicer ne vemo, kako bo Jennifer Aniston skrbela za okolje sama, ko se bo preselila v novi dom, vendar sodeč po tem, koliko denarja je že namenila reševanju delfinov, verjamemo, da se bo trudila po najboljših močeh.

  Povejte svoje mnenje - kometirajte

  1 komentar

  1. no.. 16 mio za hišo.. 20 mio za obnovo.. njej ni težko.. pri nas za kolektorje zbiramo že več let :)

  Comments are closed.