Gea TV

MORDA VAS ZANIMA

GEA TV je prva slovenska ekološka televizijska postaja, ki veliko svojega medijskega prostora posvečala promociji in spodbujanju varovanja okolja in ekologiji nasploh, varčevanju z energijo, dokumentarnim naravoslovnim oddajam in filmom, promociji zdravega načina življenja in pozitivnih življenjskih navad, množičnega športa in rekreacije, naravni in kulturni dediščini, pogovornim oddajam, naravi v polnem pomenu besede in drugim področjem, ki so pomembni za zadovoljevanje človekovih potreb in dobrega počutja.

- Oglas -

gea tvNamen GEA TV je povezati pozitivno misleče in ozaveščene ljudi, ter v sodelovanju s poslovnimi subjekti, vladnimi in civilnimi inštitucijami, strokovnjaki in interesnimi združenji, ter s vsemi dobro mislečimi ljudmi dodati svoj prispevek k boljši prihodnosti našega planeta.

Program televizije GEA TV lahko gledalci V Sloveniji spremljajo preko kabelskih sistemov T-2, TELEMACH C05, Skyline S10, TELE-TV Gorenjska, ANSAT Dolenjska in v živo na spletni strani www.geatv.si , www.gea-tv.si in tujih spletnih portalih.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×