Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Gea TV

MORDA VAS ZANIMA

GEA TV je prva slovenska ekološka televizijska postaja, ki veliko svojega medijskega prostora posvečala promociji in spodbujanju varovanja okolja in ekologiji nasploh, varčevanju z energijo, dokumentarnim naravoslovnim oddajam in filmom, promociji zdravega načina življenja in pozitivnih življenjskih navad, množičnega športa in rekreacije, naravni in kulturni dediščini, pogovornim oddajam, naravi v polnem pomenu besede in drugim področjem, ki so pomembni za zadovoljevanje človekovih potreb in dobrega počutja.

- Oglas -

gea tvNamen GEA TV je povezati pozitivno misleče in ozaveščene ljudi, ter v sodelovanju s poslovnimi subjekti, vladnimi in civilnimi inštitucijami, strokovnjaki in interesnimi združenji, ter s vsemi dobro mislečimi ljudmi dodati svoj prispevek k boljši prihodnosti našega planeta.

Program televizije GEA TV lahko gledalci V Sloveniji spremljajo preko kabelskih sistemov T-2, TELEMACH C05, Skyline S10, TELE-TV Gorenjska, ANSAT Dolenjska in v živo na spletni strani www.geatv.si , www.gea-tv.si in tujih spletnih portalih.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×