Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.
RubrikeOglasiErik Božič se pridružuje ekipi restavracije Taman Organic

Erik Božič se pridružuje ekipi restavracije Taman Organic

MORDA VAS ZANIMA

Po prvem letu obratovanja, se je restavracija Taman Organic odločila za progresivni korak naprej. Medse so zvabili Erika Božiča, ki se pridružuje ekipi in prevzema definiranje nove kulinarične ponudbe tega ekološkega otočka sredi Ljubljane.

- Oglas -

Erikova filozofija je jasna, že vseskozi skozi svojo kariero se fokusira na trajnostno, rastlinsko in zavedno, tako v relaciji do ljudi, kot tudi tega, kar konča na krožniku. Po dolgoletnem nabiranju izkušenj v tujini, se je letos odločil za povratek. V Londonu je nabiral kilometrino v kultni vegeterijanski restavraciji, ki jo mnogi uvrščajo med najboljše, sodeloval je pri odpiranju presne restavracije v enem izmed butičnih hotelov Chelseaja, v največjo čast pa si pripisuje sodelovanje z enim izmed najboljših britanskih chefov, Tomom Huntom. Kot ena izmed zadnjih postojank pa je bila monaška restavracija Eqvita v lasti Novaka Djokovića, ki se je specializirala za brezglutensko, polnovredno dieto temelječ na rastlinskem svetu.

Božič, katerega pot v kuhinjo je vodila skozi študij filozofije, bo tako tekom poletnih mesecev poskrbel za osvežitev ponudbe v centru Ljubljane, kjer si lahko, po njegovih besedah, obetamo sledenje barvitih in okusnih trendov znotraj kulinarike, ki temelji na rastlinskem svetu, z fokusom na uživanju v zdravem. Taman bo tako konceptualno stopil korak naprej, tudi z ponudbo tapasov in večernih ugrizkov, ki bodo vsaki dobri, zbrani družbi ponujali oddih od norega tempa in vrveža vsakdanjega sveta. Obenem pa se pojavaljajo orisi tako opcije zdravega zajtrka kot tudi ekološkega sobotnega “bruncha”, zaradi katerega ne boste obležali, temveč odšli polni energije napram vikend podvigom, ki vas še čakajo. Naj bo, “taman” prav.

- Oglas -

Več na: www.taman-organic.si

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×