0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaEko tržnica v Arboretumu Volčji Potok

Eko tržnica v Arboretumu Volčji Potok

MORDA VAS ZANIMA

Krošnje dreves v parku Arboretuma Volčji Potok se sramežljivo odevajo v pisane barve jeseni. Mnogim obiskovalcem jesen v našem parku predstavlja enega ljubših letnih časov, saj jih navdušuje s svojo barvito kreativnostjo. Že res, da so jesenski dnevi mnogokrat melanholični, a ko se dvigne megla in posije sonce, lahko občudujemo pisano barvno paleto, s katero narava ustvarja raznovrstne vzorce. Jesen je letni čas plodov – tudi v našem parku mnoga drevesa in grmovnice že krasijo raznoliki plodovi. Jesen v Arboretumu bo tako zaznamovala razstava buč in Eko tržnica
Eko tržnicaMed 17. septembrom in 30. septembrom vas ob vikendih vabimo na Eko tržnico, namenjeno predstavitvi eko kmetij in podjetij z eko, bio oz. organskimi izdelki. V sodobni družbi, ki jo žene divji tempo, se ljudje že obračamo v smeri okolju prijaznejšega potrošništva in preverjanja kvalitete izdelkov. Med drugimi se bodo predstavila tudi podjetja Žito, Kalček, Ekolife, Zeleni zajec in drugi.

- Oglas -

Vljudno vabljeni

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×