Eko sojini namazi: prava izbira za poletni prigrizek

  Ali ste vedeli, da so živila, ki so pridelana po principih ekološkega kmetovanja pridelana v sožitju z naravo? Zaradi tega so tudi bolj polnovredna od ostalih živil iste vrste. V koraku s časom s svojo ponudbo stopa tudi naš največji trgovec Mercator. V svoji ponudbi se ponaša tudi z izdelki znamke Mercator Bio. Pod znamko Mercator Bio potrošnik najde  že 80 izdelkov, med drugim tudi mleko in mlečne izdelke, jajca, širok nabor svežega sadja in zelenjave, žita in mlevske izdelke, testenine, tofu, rastlinske napitke, olja in kis, čaje, jabolčni sok in sojine namaze.

  Bio sojini namazi

  Novost: sojini namazi za vsak okus

  Novost v družini izdelkov znamke Mercator Bio so  sojini namazi  za vsak okus. Še posebej so primerni za vegane, prava izbira pa bodo tudi za vse tiste, ki se radi zdravo prehranjujejo in pazijo kaj vnašajo v svoje telo. V ponudbi so v treh okusih. Z zelenjavo in zelišči prav gotovo ne bo pustil hladnih tistih, ki imajo radi zelenjavni okus, z bučnimi semeni in piro je pravšnji za gurmane, z baziliko in paradižnikom pa bo dobra izbira za ljubitelje mediteranskega okusa.

  Ekološki namazi so kakovostno živilo, ki sledi visokim ekološkim standardom na vseh stopnjah pridelave in pridelave do končnega izdelka. Pridelani so namreč po principih ekološkega kmetovanja, ki poudarja kmetovanje v sožitju z naravo – to pomeni, da so surovine pridelane brez uporabe genske tehnologije, fitofarmacevtskih sredstev in umetnih gnojil. Vsi namazi so primerni za vegane in vsebujejo številne minerale. Namazi veljajo tudi za visoko hranilno, lahko prebavljivo dietno živilo, bogato s kakovostnimi beljakovinami.

  Kruh Pekarne Grosuplje in BIO namazi

  Sojini namazi znamke Mercator Bio so primerni za lahek prigrizek doma ali na poti. Namazi se zelo dobro podajo v kombinaciji s priljubljenimi ovsenimi, koruznimi ali ajdovimi palčkami Pekarne Grosuplje. Poskusite!

  PREBERITE TUDI:  Krčne žile: 5 živil, ki ne smejo manjkati v vaši prehrani

  Predstavitvena informacija

  Povejte svoje mnenje - kometirajte