Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
Dom & energijaEko knjige za odrasle in otroke

Eko knjige za odrasle in otroke

MORDA VAS ZANIMA

Stik z naravo smo ljudje že v dobri meri izgubili. Tudi s tisto naravo, ki obdaja naše domove bodisi na vrtu, okenski polici in celo v naših stanovanjih.

- Oglas -

Predvsem živalski svet je tisti, ki nas lahko preseneti v svetu, ki si ga je priredil človek in nas s svojim pojavljanjem opozarja na stanje okolja v katerem živimo. Za sporočila iz narave so dojemljivi posebno otroci, zato bosta knjigi iz OKE kot nalašč za otroke vseh starosti, tudi tistih, ki imajo že svoje otroke …

Eko knjige za otrokeV knjigah se bomo skozi slikovni sprehod prepričali, da lahko postane preprosta ptičja krmilnica središče dogajanja na vrtu ali okenski polici, ptičja gnezdilnica pa bo privabila pernate goste, ki jih naše oko morda do tedaj še ni uzrlo. Z gnezdilnicami za samotarske čebele bomo aktivno prispevali k biotski raznovrstnosti in na preprost način ugotovili ali je okolje v katerem živimo zdravo in prijazno.

Knjigi VRT, UČILNICA ŽIVLJENJA in KATERA ŽIVAL JE TO? Sta delo domačega avtorja, kar pomeni odlično prilagojenost okolju v katerem živimo. Prepričali nas bosta, da škodljivih in koristnih živalskih vrst ni in da človek ni vladar v živem svetu, temveč le del njega. Knjigi sta bogato opremljeni z odličnimi fotografijami in izkušnjami avtorja, ki velik del svojega časa posveča raziskovanju živalskega sveta s fotoaparatom v roki.

Ivan Esenko piše tudi v različne časopise in revije, kjer ima svoje redne rubrike, v katerih opisuje in predstavlja odnose med živalskimi vrstami.

- Oglas -

Naročanje:
OKA, otroška knjiga,
www.oka.si,
[email protected],
tel.: 01-425-13-62.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×