Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Dom & energijaEko knjige za odrasle in otroke

Eko knjige za odrasle in otroke

MORDA VAS ZANIMA

Stik z naravo smo ljudje že v dobri meri izgubili. Tudi s tisto naravo, ki obdaja naše domove bodisi na vrtu, okenski polici in celo v naših stanovanjih.

- Oglas -

Predvsem živalski svet je tisti, ki nas lahko preseneti v svetu, ki si ga je priredil človek in nas s svojim pojavljanjem opozarja na stanje okolja v katerem živimo. Za sporočila iz narave so dojemljivi posebno otroci, zato bosta knjigi iz OKE kot nalašč za otroke vseh starosti, tudi tistih, ki imajo že svoje otroke …

Eko knjige za otrokeV knjigah se bomo skozi slikovni sprehod prepričali, da lahko postane preprosta ptičja krmilnica središče dogajanja na vrtu ali okenski polici, ptičja gnezdilnica pa bo privabila pernate goste, ki jih naše oko morda do tedaj še ni uzrlo. Z gnezdilnicami za samotarske čebele bomo aktivno prispevali k biotski raznovrstnosti in na preprost način ugotovili ali je okolje v katerem živimo zdravo in prijazno.

Knjigi VRT, UČILNICA ŽIVLJENJA in KATERA ŽIVAL JE TO? Sta delo domačega avtorja, kar pomeni odlično prilagojenost okolju v katerem živimo. Prepričali nas bosta, da škodljivih in koristnih živalskih vrst ni in da človek ni vladar v živem svetu, temveč le del njega. Knjigi sta bogato opremljeni z odličnimi fotografijami in izkušnjami avtorja, ki velik del svojega časa posveča raziskovanju živalskega sveta s fotoaparatom v roki.

Ivan Esenko piše tudi v različne časopise in revije, kjer ima svoje redne rubrike, v katerih opisuje in predstavlja odnose med živalskimi vrstami.

- Oglas -

Naročanje:
OKA, otroška knjiga,
www.oka.si,
[email protected],
tel.: 01-425-13-62.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×