fbpx
Domov Dom & energija Eko knjige za odrasle in otroke

Eko knjige za odrasle in otroke

Zaradi razkužila za roke dobila hude opekline

Ker pri uporabi razkužila ni bila dovolj pazljiva, je povzročila požar, zaradi katerega je steklenička z razkužilom eksplodirala, sama pa je staknila hude opekline.

5 koristi vsakodnevnega pitja soka rdeče pese

Pesin sok velja za izjemno zdrav napitek. Po mnenju mnogih strokovnjakov za zdravo prehrano ga je priporočljivo uživati čim bolj pogosto, po možnosti vsak dan.

Delo od doma: 7 nasvetov za več produktivnosti in pozitivnosti

Možnost dela od doma je v teh časih zagotovo privilegij. Vendar pa to še ne pomeni, da tovrstna oblika dela ne predstavlja tudi določenih...

Stik z naravo smo ljudje že v dobri meri izgubili. Tudi s tisto naravo, ki obdaja naše domove bodisi na vrtu, okenski polici in celo v naših stanovanjih.

Predvsem živalski svet je tisti, ki nas lahko preseneti v svetu, ki si ga je priredil človek in nas s svojim pojavljanjem opozarja na stanje okolja v katerem živimo. Za sporočila iz narave so dojemljivi posebno otroci, zato bosta knjigi iz OKE kot nalašč za otroke vseh starosti, tudi tistih, ki imajo že svoje otroke …

Eko knjige za otrokeV knjigah se bomo skozi slikovni sprehod prepričali, da lahko postane preprosta ptičja krmilnica središče dogajanja na vrtu ali okenski polici, ptičja gnezdilnica pa bo privabila pernate goste, ki jih naše oko morda do tedaj še ni uzrlo. Z gnezdilnicami za samotarske čebele bomo aktivno prispevali k biotski raznovrstnosti in na preprost način ugotovili ali je okolje v katerem živimo zdravo in prijazno.

Knjigi VRT, UČILNICA ŽIVLJENJA in KATERA ŽIVAL JE TO? Sta delo domačega avtorja, kar pomeni odlično prilagojenost okolju v katerem živimo. Prepričali nas bosta, da škodljivih in koristnih živalskih vrst ni in da človek ni vladar v živem svetu, temveč le del njega. Knjigi sta bogato opremljeni z odličnimi fotografijami in izkušnjami avtorja, ki velik del svojega časa posveča raziskovanju živalskega sveta s fotoaparatom v roki.

Ivan Esenko piše tudi v različne časopise in revije, kjer ima svoje redne rubrike, v katerih opisuje in predstavlja odnose med živalskimi vrstami.

Naročanje:
OKA, otroška knjiga,
www.oka.si,
[email protected],
tel.: 01-425-13-62.

- Oglas -

Najnovejše

7 naravnih metod za ublažitev sinusnega glavobola

Sinusni glavobol je običajno povezan z vnetjem in otekanjem sinusov ali sinusnih membran in lahko to povzroči hude bolečine.

4 znaki, da je vaše telo v težavah

Preverite nekaj simptomov, ki so lahko znanilci resnejših težav, zato jih ne smete ignorirati.

Tonik za obraz: 5 odličnih naravnih nadomestkov

Tonik za obraz je po mnenju mnogih strokovnjakov eden najpomembnejših kozmetičnih izdelkov za nego obraza.

Nova odkritja glede povezave med bakrom in Alzheimerjevo boleznijo

Alzheimerjeva bolezen naj bi bila v veliki meri povezana z okvarjeno sposobnostjo telesa za regulacijo ravni bakra v tkivih.

Po 2 mesecih večjega vnosa sadja in zelenjave srce občutno bolj zdravo

Pri ljudeh, ki so 8 tednov uživali s sadjem in zelenjavo bogato prehrano, je bilo bistveno manjše tveganje za poškodbe srca.
- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×