Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
DomovRubrikeOglasiDenar leži doma

Denar leži doma

Nered v domovih, garažah in kleteh dokazano obremenjuje možgane in otežuje, da bi se osredotočali na bistvene stvari, kar seveda povzroča stres. To so v študiji ugotovili nevroznanstveniki iz Univerze Yale, ki so dokazali tudi, da lahko preobilica stvari, ki jih ne potrebujemo več ter jih gledamo vsak dan, povzroči fizično bolečino v telesu.
Neurejena garaža ali nakopičen dom sta del našega vsakdana, na katerega je mogoče vplivati. In ob tem celo zaslužiti!

Povprečni Slovenec letno zavrže več kot 10 kg še uporabnih stvari

Po podatkih slovenskih komunalnih podjetij povprečni Slovenec letno zavrže več kot 10 kg še uporabnih stvari. Med zavrženimi predmeti se pogosto znajdejo še vedno uporabna oblačila, oprema za dom, pohištvo, posoda, igrače, gospodinjski aparati itd. Te stvari bi lahko nekdo drug uporabljal še dolga leta, zato je modro razmisliti, da bi te stvari raje prodali ali podarili. Ravno v predprazničnem času, je čas za darovanje stvari, a te morajo biti dobro ohranjene, čiste in urejene, da jih prevzamejo v društvih za pomoč.

Zaslužimo s stvarmi, ki so nam odslužile

Morda pa je čas, da jih prodamo in si z izkupičkom privoščimo stvari, ki jih potrebujemo ali si jih želimo. Morda si v novo leto želimo vstopiti z novimi hobiji, z novimi zaobljubami, za katere potrebujemo nove stvari, morda pripomočke, morda knjige, morda nekaj, kar nam bo pomagalo pri uresničitvi lastnih ambicij in želja.


Zato bolha.com, v okviru kampanje »Napolnite denarnico z novo mobilno aplikacijo« želi spodbuditi Slovence, da prevetrijo stvari v lastnih domovih, shrambah, garažah in kleteh in tako naredijo prostor za nove, sveže energije v življenju in domu.

»Ravno prehajamo v sezono prodaje in nakupa smučarskih izdelkov in denar ob prodaji nam bo še kako prišel prav pri nabavi nove opreme, posebej za otroke, ki rastejo kot konoplja, kot je dejal smučarski skakalec Robi Kranjec, ambasador akcije Aktivni z bolha.com, ki je poudaril, da za svojo družino veliko stvari kupi na bolha.com. Še posebej zdaj, ko njegova Pika že dobro smuča in praktično vsako leto potrebuje drugo opremo.«

Čas za prodajo ni bil še nikoli primernejši. V zadnjem letu in pol veliko več časa preživljamo doma in je še kako pomembno, kakšen je naš bivalni prostor, v katerem zdaj  mnogi tudi delajo, da bi se v njem čim bolje počutili. Prodaja na daljavo pa je za postala še bolj priljubljena, predvsem pa tudi logična, z novo mobilno aplikacijo pa tudi zelo priročna.

Mobilna aplikacija: tako zelo preprosta za uporabo

Mobilna aplikacija bolha.com bo uporabnikom prihranila veliko časa pri nalaganju fotografij izdelkov, ki si jih želijo prodati, saj samodejno prepozna izdelke na naloženi fotografiji in tudi sama predlaga kategorijo in ceno izdelka.

»Izdelek bo tako s pomočjo aplikacije objavljen v tisti kategoriji, kjer ga bodo kupci kar najhitreje našli in se tudi zanj odločili, saj bo cena, ki jo bodo postavili s pomočjo mobilne aplikacije, konkurenčna,« pojasnjujejo pri bolha.com. Nova mobilna aplikacija bolha.com zapoveduje konec SMS-sporočilom iz številk, ki uporabnikom niso poznane – s kupci ali prodajalci se zdaj lahko dogovarjajo kar znotraj aplikacije.

Naj tudi v vašem domu zapiha svež veter, pospravi s starim in prinese novo, s tem pa tudi boljše počutje in razpoloženje, ki ga še kako potrebujemo!  

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×