Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
DomovRubrikeOglasiDenar leži doma

Denar leži doma

Nered v domovih, garažah in kleteh dokazano obremenjuje možgane in otežuje, da bi se osredotočali na bistvene stvari, kar seveda povzroča stres. To so v študiji ugotovili nevroznanstveniki iz Univerze Yale, ki so dokazali tudi, da lahko preobilica stvari, ki jih ne potrebujemo več ter jih gledamo vsak dan, povzroči fizično bolečino v telesu.
Neurejena garaža ali nakopičen dom sta del našega vsakdana, na katerega je mogoče vplivati. In ob tem celo zaslužiti!

Povprečni Slovenec letno zavrže več kot 10 kg še uporabnih stvari

Po podatkih slovenskih komunalnih podjetij povprečni Slovenec letno zavrže več kot 10 kg še uporabnih stvari. Med zavrženimi predmeti se pogosto znajdejo še vedno uporabna oblačila, oprema za dom, pohištvo, posoda, igrače, gospodinjski aparati itd. Te stvari bi lahko nekdo drug uporabljal še dolga leta, zato je modro razmisliti, da bi te stvari raje prodali ali podarili. Ravno v predprazničnem času, je čas za darovanje stvari, a te morajo biti dobro ohranjene, čiste in urejene, da jih prevzamejo v društvih za pomoč.

Zaslužimo s stvarmi, ki so nam odslužile

Morda pa je čas, da jih prodamo in si z izkupičkom privoščimo stvari, ki jih potrebujemo ali si jih želimo. Morda si v novo leto želimo vstopiti z novimi hobiji, z novimi zaobljubami, za katere potrebujemo nove stvari, morda pripomočke, morda knjige, morda nekaj, kar nam bo pomagalo pri uresničitvi lastnih ambicij in želja.


Zato bolha.com, v okviru kampanje »Napolnite denarnico z novo mobilno aplikacijo« želi spodbuditi Slovence, da prevetrijo stvari v lastnih domovih, shrambah, garažah in kleteh in tako naredijo prostor za nove, sveže energije v življenju in domu.

»Ravno prehajamo v sezono prodaje in nakupa smučarskih izdelkov in denar ob prodaji nam bo še kako prišel prav pri nabavi nove opreme, posebej za otroke, ki rastejo kot konoplja, kot je dejal smučarski skakalec Robi Kranjec, ambasador akcije Aktivni z bolha.com, ki je poudaril, da za svojo družino veliko stvari kupi na bolha.com. Še posebej zdaj, ko njegova Pika že dobro smuča in praktično vsako leto potrebuje drugo opremo.«

Čas za prodajo ni bil še nikoli primernejši. V zadnjem letu in pol veliko več časa preživljamo doma in je še kako pomembno, kakšen je naš bivalni prostor, v katerem zdaj  mnogi tudi delajo, da bi se v njem čim bolje počutili. Prodaja na daljavo pa je za postala še bolj priljubljena, predvsem pa tudi logična, z novo mobilno aplikacijo pa tudi zelo priročna.

Mobilna aplikacija: tako zelo preprosta za uporabo

Mobilna aplikacija bolha.com bo uporabnikom prihranila veliko časa pri nalaganju fotografij izdelkov, ki si jih želijo prodati, saj samodejno prepozna izdelke na naloženi fotografiji in tudi sama predlaga kategorijo in ceno izdelka.

»Izdelek bo tako s pomočjo aplikacije objavljen v tisti kategoriji, kjer ga bodo kupci kar najhitreje našli in se tudi zanj odločili, saj bo cena, ki jo bodo postavili s pomočjo mobilne aplikacije, konkurenčna,« pojasnjujejo pri bolha.com. Nova mobilna aplikacija bolha.com zapoveduje konec SMS-sporočilom iz številk, ki uporabnikom niso poznane – s kupci ali prodajalci se zdaj lahko dogovarjajo kar znotraj aplikacije.

Naj tudi v vašem domu zapiha svež veter, pospravi s starim in prinese novo, s tem pa tudi boljše počutje in razpoloženje, ki ga še kako potrebujemo!  

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×