DomovRubrikeDogodkiDelavnica: Permakulturni vrt

Delavnica: Permakulturni vrt

Vedno znova se čudimo naravi. Posnemanje vzorcev iz narave, prenos naravnih zakonitosti v svoje okolje v skrbi za ljudi, živali in naravno ravnovesje, so osnovna permakulturna načela.

- Oglas -

Kdaj: 19.7.2014 ob 17:00
Kje: Velika Pirešica 1, Žalec

permakultura

Kako urediti ohišnico na permakulturni način, da smo čim bolj samooskrbni in da imamo pri tem čim manj dela? Kako in koliko rastlin lahko posadimo v sadovnjak, kaj na zelenico, kaj na visoke gredice? Kako zasnovati permakulturo na urejen način v svojem okolju? Na Poligonu sonaravnih vrtov je prikazano veliko permakulturnih rešitev v povezavi z rastlinami zelenjave, sadnega drevja, jagodičevjem, zdravilnimi in avtohtonimi rastlinami. Zanimive so kombinacije posaditev, rastlin, ki sobivajo v sožitjih katerih nismo vajeni in se odlično počutijo v sožitju z koristnimi žuželkami in nekaterimi domačimi živalmi. Dobrodošli na voden ogled na Poligonu sonaravnih vrtov.

- Oglas -

Cena delavnice: 5€. Za udeležbo so potrebne prijave na: [email protected] ali SMS na 040 -203-055. Več informacij na www.lavita.si.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×