0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRubrikeArhiv OglasovCoola - zdravju prijazna zaščita pred soncem

Coola – zdravju prijazna zaščita pred soncem

Ste za zdravju prijazno zaščito pred soncem in nego kože? Izberite izdelke COOLA s  certificiranimi organskimi sestavinami, antioksidanti in vitamini, ki ki so prijetni za kožo in jo hkrati negujejo. S klasično ali mineralno zaščito, v pršilu ali kremi.

V podjetju COOLA z veliko strastjo ustvarjamo ekološke, zdravju prijazne izdelke za zaščito pred soncem, ki jih boste z veseljem uporabljali.

Naša naloga je razvajati vašo kožo, dragocen del vas, ki si zasluži negovanja z  najbolj čistimi in ekološkimi izdelki, kar jih je možno izdelati. Navsezadnje – skrb, kaj vnesemo vase, mora biti enako pomembna skrbi, kaj nanesemo nase. S trudom in odločnostjo ustvarjamo linijo izdelkov, ki vsebujejo obstojne ekološke sestavine lokalnega izvora.

COOLA si zelo prizadeva, da za razvoj njihove linije uporablja zgolj sestavine, ki so lokalno pridelane, ekološke in upoštevajo pravila trajnostnega razvoja. Prav vsak od naših zelenih, a razkošnih izdelkov bo vašo kožo zaščitil ter jo negoval z vitamini, antioksidanti proti staranju in naravnimi varovalnimi snovmi, medtem ko ste lahko mirni, da ne vsebuje PABA, petroleja in ftalatov, ki dokazano povzročajo motnje v delovanju hormonskega sistema.

Zaščita pred sončnim sevanjem ni omejena le na dneve na plaži. Vedno bolj postaja del našega vsakdana. V ta namen Coola ponuja različne linije.

Klasična linija

COOLA klasična linija izdelkov za zaščito pred soncem vsebuje najnovejše ne-mineralne aktivne snovi, ki jih je odobrila FDA. Z uporabo naravnih rastlinskih zaščitnih sredstev (pridobljenih iz sestavin, kot so plankton in olje rdeče maline) in nedavno patentiranega organskega emulgatorja “Hydresia O” (pridobljen iz olja žafranike), naši izdelki za zaščito pred soncem iz klasične linije dosegajo enake vrednosti ZF kot njihova konkurenca, le da z manjšo količino aktivnih sestavin.

Manj aktivnih sestavin zmanjša tveganje za draženje in poveča lahkotnost teksture teh vrhunskih formul.

V klasični liniji so: zaščitno negovalni serumi in kreme za obraz ter okoli oči, losijoni za telo ter pršila.

Mineralna linija

COOLA mineralna linija izdelkov za zaščito pred soncem vsebuje mineralne fizikalne filtre cinkov oksid in / ali titanov dioksid. Našo mineralno sončno linijo oblikujemo edinstveno, tako da ločimo posamezne delce filtrov, da bi dosegli enako razdaljo med njimi.

Enakomerna porazdelitev filtrov zagotavlja ne samo najbolj transparentni nanos, temveč tudi boljšo zaščito, saj aktivni delci enakomerno odbijajo UV žarke. Kreme z mineralno zaščito so lepo mazljive in ne puščajo belih sledi.

Lepotna linija

Naša inovativna lepotna linija ponuja možnost izbire, da smo čudoviti od jutra do noči, od službe do zabave, in vse to po pravilih zelenega načina življenja.

Združuje zaščito pred soncem z različnimi koristnimi sestavinami, ki izboljšujejo videz in zdravje vaše kože. Sestavine, kot so hialuronska kislina, antioksidanti in vitamini, pomagajo vlažiti, pomladiti in ohranjati elastičnost kože, hkrati pa ščitijo pred prezgodnjim staranjem zaradi sončnih žarkov.

V liniji so: BB kreme, pršilo za učrrstitev ličil in pršilo za zaščito las, klasični in mineralni balzami za ustnice ter vlažilno olje za ustnice..

Popolna zaščita

Pri Cooli se zavedamo, da za zaščito kože ni dovolj le UVA/UVB zaščita, saj ta pomeni le 5 odstotkov sončnega sevanja. Na zdravje naše kože močno vpliva modra svetloba, ki prestavlja kar 50 odstotkov sončnega sevanja, kot tudi IR žarki in onesnaženost zraka. COOLA popolna zaščita nudi tudi izdelke za nego kože, kot so vlažilne kreme, serumi in osvežilne vode, ki ščitijo pred soncem, ohranjajo vašo kožo zdravo, nahranjeno in zaščiteno pred škodljivimi vplivi modre svetlobe, infrardečega valovanja in onesnaženega zraka.

Samoporjavitvena  linija

Samoporjavitvena linija je izdelana je iz ekološko certificiranih sestavin, zato so samoporjavitveni izdelki za obraz in telo primerni za vse tipe kože, tudi tiste občutljive. Za zagorelo in negovano polt brez sončenja.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -