RubrikeOglasiČas obdarovanja je pred vrati

Čas obdarovanja je pred vrati

MORDA VAS ZANIMA

Leto 2020, ki nam je postreglo z najrazličnejšimi izzivi in omejitvami, se počasi izteka. Letos si še bolj kot v preteklih letih želimo, da bi bilo prihodnje leto zdravo in srečno. Ker je tudi v teh izjemnih časih lepo dobiti klasično, z roko napisano voščilnico, smo vam na poštah poleg bogate ponudbe božičnih in novoletnih voščilnic ter razglednic pripravili tudi lepe poštne znamke z božičnimi in novoletnimi motivi.

- Oglas -

Ker se glede na trenutno epidemiološko situacijo razmere v prometu s pošiljkami tako doma kot v tujini stalno spreminjajo, vas prosimo, da letos tako s pošiljanjem vaših novoletnih voščil kot tudi s spletnimi nakupi pohitite ter pošiljke oddate v prenos čim prej.

Zaradi koronavirusa se je letos tudi božično nakupovanje še v večjem obsegu kot sicer preselilo na splet. Ker je prenos paketov iz spletnih trgovin v predprazničnem času zaradi izjemnih razmer presegel vsa pričakovanja,  temu primerno uvajamo dodatne kapacitete za dostavo in tudi za prevzem morebitnih vračil. Sodelavci na poštah, v obeh poštnih logističnih centrih in  na terenu si dnevno prizadevajo, da storitve opravijo čim hitreje. Zaradi izjemno povečanega prometa v tem  času vas vljudno prosimo za razumevanje v primeru morebitnih zamud oziroma motenj pri dostavi pošiljk, vsekakor pa priporočamo, da spletne nakupe daril opravite čim prej.

Za varno dostavo pošiljk priporočamo uporabo vseh alternativnih oblik izročanja pošiljk. Poleg mreže  PS Paketomatov, ki stojijo v 16 slovenskih mestih, in dveh samopostrežnih enot PS 24/7, lahko izberete tudi mrežo pametnih  paketnikov Direct4.me na 113 lokacijah po Sloveniji. Omogočamo tudi dostavo na dogovorjeno lokacijo ter alternativne kontaktne točke kot so Petrolovi in Molovi bencinski servisi.

NOVO! Brezplačno vračilo paketa izbranim* spletnim trgovcem odslej tudi na Petrolu
– Če s spletnim nakupom niste zadovoljni, vam omogočamo enostavno in brezplačno vračilo kupljenih izdelkov tudi na 114 bencinskih servisih Petrola.
– Na paket nalepite izpolnjeno paketno nalepnico za vračilo, ki ste jo prejeli od spletnega trgovca ali na bencinskem servisu.
– Za pohitritev oddaje paketa  izpolnite še  potrdilo o oddaji pošiljke in ga priložite ob vračilu.
*Svetujemo vam, da se ob naročilu pošiljke pri spletnem trgovcu pozanimate o možnosti brezplačnega vračila paketa tudi na bencinski servis.

- Oglas -

Nasveti za varen spletni nakup in prevzem pošiljk:
– Pri spletnem nakupu, če se le da, plačujte direktno trgovcu.
– Izberite alternativna mesta za dostavo vaših paketov (PS Paketomat, Paketnik Direct4.me, vnaprej dogovorjeno mesto, bencinski servisi Petrol in MOL).
– Pri naročilu dodajte mobilno številko, da vas lažje kontaktiramo.
– Paket prevzemite na prostem in upoštevajte varnostno razdaljo.
– Več nasvetov za varen prevzem pošiljk.

Hvala vsem našim strankam za sodelovanje, razumevanje in potrpljenje v situacijah, ko vse ne poteka gladko.  Hvala vsem, ker spoštujete navodila in sledite priporočilom za zajezitev širjenja novega koronavirusa: nosite maske, si razkužujete roke in ohranjate varnostno razdaljo, četudi to ni vedno lahko. Želimo vam prijeten december ter srečo in zdravje v letu 2021!

Pošta Slovenije  

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×