Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Zdravje & prehranaBrezplačna knjižica receptov

Brezplačna knjižica receptov

MORDA VAS ZANIMA

V želji, da bi sveže ekološke sokove približali še večjemu številu Slovencev, smo spletna trgovina z ekološko hrano Ekošara, spletni portal Bodi EKO in Presnica, šola priprave presne hrane, organizirali nagradno igro »Sokovnik Hurom nagrajuje«, kjer smo zbirali inovativne, drzne in eksotične recepte za sveže ekološke sokove. Prijetno smo bili presenečeni, saj smo prejeli več kot 200 različnih receptov. Deset najboljših po izboru strokovnjakinje za presno hrano in izvajanja Hot Detox programa gospe Katje Mrzel (Presnica), smo preizkusili na posebnem degustacijskem dogodku in izbrali najboljšega, ter ga nagradili s sokovnikom Hurom. Vsi sokovi so bili pripravljeni iz najboljših svežih ekoloških sestavin iz Ekošare.

- Oglas -

Knjižica

Odločitev »preizkuševalcev«, kateri je najboljši, je bila težka, saj je bil vsak sok svoje doživetje okusov. Na koncu sta člana strokovne komisije ga. Katja Mrzel (Presnica) in g. Duško Petrović (Ekošara), strokovnjak s področja ekološke hrane in ustanovitelj prve trgovine z ekološko hrano pri nas, določila vrstni red preizkušenih receptov. Najboljše smo zbrali tudi v knjižici receptov, ki je sedaj na voljo našim bralcem.

Knjižica receptov

Knjižico pa lahko prelistate tudi s pomočjo aplikacije ISSU spodaj:

- Oglas -


NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×