Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Zdravje & prehranaBrezplačna knjižica receptov

Brezplačna knjižica receptov

MORDA VAS ZANIMA

V želji, da bi sveže ekološke sokove približali še večjemu številu Slovencev, smo spletna trgovina z ekološko hrano Ekošara, spletni portal Bodi EKO in Presnica, šola priprave presne hrane, organizirali nagradno igro »Sokovnik Hurom nagrajuje«, kjer smo zbirali inovativne, drzne in eksotične recepte za sveže ekološke sokove. Prijetno smo bili presenečeni, saj smo prejeli več kot 200 različnih receptov. Deset najboljših po izboru strokovnjakinje za presno hrano in izvajanja Hot Detox programa gospe Katje Mrzel (Presnica), smo preizkusili na posebnem degustacijskem dogodku in izbrali najboljšega, ter ga nagradili s sokovnikom Hurom. Vsi sokovi so bili pripravljeni iz najboljših svežih ekoloških sestavin iz Ekošare.

- Oglas -

Knjižica

Odločitev »preizkuševalcev«, kateri je najboljši, je bila težka, saj je bil vsak sok svoje doživetje okusov. Na koncu sta člana strokovne komisije ga. Katja Mrzel (Presnica) in g. Duško Petrović (Ekošara), strokovnjak s področja ekološke hrane in ustanovitelj prve trgovine z ekološko hrano pri nas, določila vrstni red preizkušenih receptov. Najboljše smo zbrali tudi v knjižici receptov, ki je sedaj na voljo našim bralcem.

Knjižica receptov

Knjižico pa lahko prelistate tudi s pomočjo aplikacije ISSU spodaj:

- Oglas -


NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×