Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.

Meditacija lahko pomaga pri hitrejšem prepoznavanju napak

Ali ste pogosto površni in pozabljivi? Hiter vsakodnevni tempo je pogosto kriv za to, da naredimo precej več napak, kot bi jih sicer.

Doma narejeni pripravki za zatiranje škodljivcev na vrtu

V naravi lahko naberemo rastline, iz katerih sami naredimo pripravke, naravna škropiva oziroma sredstva za boj proti škodljivcem na vrtu.

9 trikov za učinkovitejše čiščenje preprog

Vzdrževanje oziroma čiščenje preprog je precej zahtevno. Zgolj sesanje običajno ne zadostuje.

Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.
RubrikeOglasiBrez glutena, brez laktoze, a z veliko veselja!

Brez glutena, brez laktoze, a z veliko veselja!

MORDA VAS ZANIMA

V Mercatorju  je na voljo že več kot 450 vrst izdelkov brez glutena ali brez laktoze. Da si bodo lahko obliznili prste tudi tisti, ki si jih doslej niso smeli.

- Oglas -

V Mercatorju znamo prisluhniti tudi kupcem, ki se prehranjujejo drugače. Veliko izbiro različnih vrst izdelkov nudimo vsem, ki imajo aktiven življenjski slog in temu primerno prehrano, pa tudi tistim, ki zaradi preobčutljivosti ne smejo uživati živil z vsebnostjo glutena ali laktoze. Seveda razumemo tudi vse tiste, ki za svoje dobro počutje, ki ga najpogosteje izrazijo s pojmom »lahkotnosti«, radi segajo po skrbno izbranih izdelkih »brez«.

V Mercatorjevih najbolje založenih prodajalnah boste tako našli že več kot 450 vrst izdelkov brez glutena ali brez laktoze.

Izbrane surovine, posebne recepture ter uporaba naprednih proizvodnih tehnologij zagotavljajo varnost in najvišjo kakovost. Brez laktoze danes nista več samo mleko in jogurt, ampak tudi skuta, sir, sladoled ali denimo mascarpone.

Med izdelki brez glutena pa najdete otroško hrano, vegetarijanske napitke, žitarice in energijske ploščice, slane prigrizke in sladke namaze. Poleg osnovnih živil so na voljo tudi zamrznjeni izdelki za kuho in peko ter različne zmesi za pripravo piškotov in drugih slaščic doma, kar bo posebej razveselilo najmlajše.

- Oglas -

Vsi so izdelki priznanih blagovnih znamk, med izdelki brez glutena pa boste našli tudi izdelke Mercatorjeve blagovne znamke Free Zone. Prepoznali jih boste po vijolični embalaži. Vsi izdelki brez glutena so proizvedeni v skladu z mednarodnimi smernicami za brezglutenske izdelke. Ker gre za izdelke, proizvedene posebej za Mercator, jih dobite samo na policah naših izbranih marketov, supermarketov in hipermarketov.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×