Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Ekologija & okoljeBoj z rakom ga ni ustavil pri njegovem cilju

Boj z rakom ga ni ustavil pri njegovem cilju

MORDA VAS ZANIMA

Leto 2009 je Gregu Perryu prineslo naziv zelenega heroja. Greg Perry je premagal veliko preprek, da je uresničil projekt the Green Dream, ki je najnovejši eko proizvod.

- Oglas -

Omenjeni heroj je v vsakdanjemu življenju učitelj, ki je prišel na dan z idejo, da bi zbrali denar, s katerim bi ustvarili okolju prijazno učilnico. Tako so sodelujoči pri projektu zbrali 150.000$ v letu 2008, in naslednje leto presegeli to številko.

Učilnica, ki si jo je zamislil je opremljena s trpežnimi in nestrupenimi materiali, elektriko pa dobiva izključno iz sončne energije. Vse to pa je Greg Perry dosegel medtem, ko je bil borbo proti raku.

Trenutno pravim da se dobro počuti, več o njem in njegovem projektu pa si lahko ogledate v naslednjem videu:
- Oglas -
- Oglas -

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×