Bodi eko strokovnjaki

  Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja. Lahko jim pišete na elektronski naslov:
  strokovnjaki [AFNA] argos-media.si, in zraven pripišete, za koga od strokovnjakov imate vprašanje, saj bomo v vsaki številki naše revije Bodi eko objavili nekaj odgovorov na vaša vprašanja. Če ste tudi vi strokovnjak iz katerega izmed področij, ki jih naši mediji pokrivajo in bi radi sodelovali z nami, nam pišite na naše uredništvo.

  Alja Dimic:

  Alja Dimic je certificirana prehranska terapevtka (NTP-Nutritional Therapist Practitioner) in v teku pridobitve naziva Certified Natural Health Professional (CNHP). Je tudi članica največje ameriške dietetične organizacije ADA (American Dietetic Association), ki združuje najboljše strokovnjake za prehrano. Prav tako sem članica ameriške prehranske organizacije ANA (American Nutrition Association) in T.C.Campbell Foundation. Udeležuje se raziskav neodvisnih laboratorijev kot je Helfgott Research Institute, svoje znanje dopolnjujem z izobraževanji v NCNM (National College of Natural Medicine – Oregon), na različnih seminarjih, konferencah ter predavanjih, ki jih mora zaradi dela redno nadgrajevati z novostmi v povezavi prehrana-zdravstvo. Na vaša vprašanja odgovarja s področja zdravstvenih težav, zdrave prehrane in prehranskih terapij.

  strokovnjaki alja dimic

  Damjana Benec

  Damjana Benec je leta 2008 diplomirala in pridobila strokovni naslov univerzitetna diplomirana inženirka agronomije. Po diplomi, študijskega leta 2009/2010,  je na Pedagoški fakulteti v Ljubljani opravila pedagoško-andragoško dokvalifikacijo. Na vaša vprašnaj odgovarja s področja kmetijstva in vrtnarjenja.

  strokovnjaki Damjana Benec

   

   

  Povejte svoje mnenje - kometirajte

  1 komentar

  1. Mail [email protected] ne deluje.

   Že nekaj let obdelujem vinograd s 300 trtami, do sedaj sem se posluževal
   standardne zaščite proti peronospori in oidiju. Ker sem zbolel, ne želim
   več uporabljati klasičnih fitofarmacevskih sredstev ampak bolj ekološka,
   nestrupena. Katera sredstva naj uporabim?

   Robert P.

  Comments are closed.