Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
Ekologija & okoljeBK TV – Boljše Kot TeleVizija

BK TV – Boljše Kot TeleVizija

MORDA VAS ZANIMA

»Televizija je živ medij« – tisočkrat slišan, prebran, povedan in zapisan stavek. Kaj pa televiziji daje živost? Ljudje. Ekipa BK TV je ekipa mladih, zagnanih in ambicioznih, ki prisluhnejo ljudem, zato ustvarjamo »živ medij«. V luči te »živosti« gledalcem pripravljamo raznolik program, drugačen od večine ponudnikov te vrste medija. V prvi vrsti seveda skrbimo za dobro informiranost.

- Oglas -

bk tv

Pripravljamo osrednjo in tedenske informativne oddaje, ki se od običajnih »poročil« razlikujejo najmanj zato, ker jih ne namenjamo zgolj tipičnim škandaloznim, negativnim, političnim zgodbam, ampak tudi in predvsem zgodbam ljudi, t.j. pozitivnim novicam. Tako v teh, kakor tudi ostalih (zabavnih, mladinskih, pogovornih, glasbenih, otroških…) oddajah lastne produkcije, poročamo in govorimo o zanimivostih mariborske regije in Dravske doline. Televizijski signal je (zaradi uvrščenosti v digitalno shemo večine operaterjev) viden po vsej Sloveniji. Z raznolikostjo oddaj in pokritostjo v različnih kabelskih sistemih, skrbimo tudi za prepoznavnost krajev ter dogodkov SV Slovenije na nacionalni ravni. Naše osnovno poslanstvo pa je istočasno razširjati informacije in zabavne vsebine (z območja 16 občin regije) tudi bralcem spletnega portala Lokalec.si.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×