0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRubrikeArhiv OglasovBi radi izvedeli kako ohraniti mladosten videz?

Bi radi izvedeli kako ohraniti mladosten videz?

Če ste mislili, da je potrebno za ohranjanje mladostnega in vitalnega videza posegati po drastičnih ukrepih se motite. Namesto tega se raje osredotočite na zdrav način življenja, ki vključuje zdravo prehrano, dovolj spanca, gibanje in pozitivno naravnanost. Vsak dan nam namreč ponuja novo priložnost za ponovno definiranje pogleda na staranje.

Z antioksidanti v boj proti staranju

Pomemben dejavnik pri ohranjanju mladostnega videza je tudi prehranabogata z antioksidanti. Slednji namreč pomagajo telesu v boju proti prostim radikalom, ki so glavni krivci za hitrejše staranje. Kaj pa prosti radikali sploh so? Tej nastanejo kot stranski produkti celičnega dihanja, pomembno pa je poudariti, da se njihova produkcija poveča v primeru prekomernega stresa, nezdrave prehrane, pomanjkanje gibanja, slabega spanca in drugih dejavnikov. Oksidativni stres lahko poškoduje celice in prispeva k hitrejšemu staranju ter poveča tveganje za različne bolezni, kot so visok krvni tlak, diabetes, srčno-žilne bolezni in celo rakasta obolenja. Ker pa živimo v obdobju, ko imamo izredno hiter ritem življenja, mnogokrat nismo dovolj pozorni na spremembe na našem telesu dokler ne nastopijo resnejše težave. A zakaj čakati, če lahko ukrepate že danes in poskrbite za zaščito osnovnega gradnika našega dragocenega telesa, ki so naše celice.

Molekula, ki je pritegnila pozornost raziskovalcev

Verjetno ste že slišali za čudežno molekulo resveratrol, ki vsakodnevno polni naslovnice raznih medijev. In to počne z razlogom. Je namreč molekula, ki je vedno bolj raziskovana in cenjena. Med drugim prisega nanjo tudi znan biolog David Sinclare, saj verjame, da preprečuje staranje. Znana je po svojih antioksidativnih lastnostih. Njeno učinkovitost so raziskovali tudi na Univerzi v Mariboru, kjer so potrditi njeno učinkovitost. O tem pa več v nadaljevanju članka.

Zasijte od znotraj navzven

Verjetno tudi vi redko kdaj pomislite na svoje celice, pa čeprav so temeljni gradniki našega telesa. Dejstvo pa je, da moramo najprej poskrbeti, da bodo naše celice zasijale od znotraj, da bi se lahko počutili odlično tudi navzven. A kako si pomagati? Rešitev je v resveratrolu. Resveratrol je namreč izjemna molekula, ki predstavlja ključ do ohranjanja vitalnosti in izboljšanja našega splošnega počutja saj varuje naše celice pred škodljivimi vplivi okolja.

Resveratrol forte – izbran s strani strokovnjakov

Dejstvo je, da obstajajo na trgu številni izdelki, ki vsebujejo resveratrol. A samo en izdelek je bil raziskan in analiziran s strani Univerza v Mariboru. Univerza je izvedla obsežno raziskavo, kjer so se poglobili v antioksidativne in antikarcerogene lastnosti molekule resveratrol, ki se nahaja v prehranskem dopolnilu Resveratrol Forte. Rezultat? Resveratrol Forte je zasijal kot zvezda, saj vsebuje kar 200 mg čistega resveratrola hkrati pa tudi 200 mg fitokompleksa. V tej sinergiji sta ta dva elementa nepremagljiva tako, kot ste lahko tudi vi. Prav ta sinergija naredi izdelek bistveno močnejši, kot če bi imel samo eno učinkovino. Zakaj izbrati prav Resveratrol Forte? Pomislite, da bi morali popiti kar 20 litrov vina na dan, da bi dosegli enako količino resveratrola, kot ga ponuja ena sama tableta tega izdelka. Poleg tega, da je to skoraj nemogoče je tudi izredno škodljivo.

Naj se tudi vaša ura zavrti nazaj

Resveratrol Forte je bil oblikovan z mislijo na vse tiste, ki se vsakodnevno soočate s stresom, utrujenostjo in z oslabljenim imunskim sistemom. Prav tako predstavlja odlično podporo pri težavah s srčno-žilnim sistemom in pri diabetesu. Lahko ga uživate preventivno ali kurativno, saj je ključnega pomena, da vaše telo zaščitite pred negativnimi vplivi okolja. Le zdravo telo je lahko vitalno in mladostno. Zato ne odlašajte in poskrbite zase že danes, naj se tudi vaša ura zavrti nazaj.

Ponosno vam zagotavljamo preverjeno kakovost in učinkovitost:

  • Izbran s strani strokovnjakov Univerze v Mariboru, ki potrjujejo njegovo antioksidativno delovanje.
  • Na trgu že 10 let.
  • Prekoračil mejo 100.000 uporabnikov.
  • Vsebuje 200 mg resveratrola in 200 mg fitokompleksa.
  • Primeren tako za vegetarijance kot tudi vegane.

Izkoristite izjemno priložnost in si zagotoviti trimesečno zalogo tega priljubljenega izdelka po izredno ugodni ceni. Zdaj je prava priložnost saj ob nakupu 2 izdelkov tretjega PODARIMO.S klikom tukaj si zagotovite svoj paket izdelkov, lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 05 663 24 40.

Poleg tega smo v sodelovanju z Jasmino Turnšek pripravili prav posebno video vsebino, in sicer jogo obraza s katero boste z redno vadbo poskrbeli za še mlajši videz. Jogo obraza si lahko brezplačno prenesete s klikom tukaj.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -