Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.
RubrikeZanimivosti10. Čebelarski praznik

10. Čebelarski praznik

MORDA VAS ZANIMA

Čebelarska zveza Slovenije skupaj s čebelarskim društvom Zagorje pripravlja jubilejni – 10. čebelarski praznik. Čebelarski praznik bodo obeležili v soboto, 19. maja 2012 na grajskem dvorišču Medijskega gradu na Izlakah s pričetkom ob 10. uri.

- Oglas -

ČebelaČebelarski praznik množično obiščejo čebelarji in njihove družine in prijatelji ter tudi praporščaki čebelarski društev, kjer se vsako leto 20. maja spomnimo rojstnega dne velikega Slovenskega čebelarja Antona Janše (1734–1773), rojenega v Breznici pri Žirovnici na Gorenjskem, kjer še danes stoji njegov čebelnjak. Anton Janša je na dunajskem dvoru postal prvi cesarsko kraljevi čebelarski učitelj in napisal dve za čebelarstvo pomembni strokovni deli: Razpravo o rojenju (1771) ter Popolni nauk o čebelarstvu (1775). Zaradi pomembnosti njegove zapuščine in vpliva se Slovenski čebelarji že deseto zaporedno leto zbiramo na čebelarskem prazniku, ki ga praznujemo na Janšev rojstni dan oz. soboto najbližje 20. maju. Čebelarski praznik bo imel uradni program, kateremu bo sledilo prijetno druženje in čebelarski klepet. Ob prihodu na prireditev, si bodo udeleženci lahko spotoma ogledali tudi Valvazorjevo čebelarsko pot, katero bomo odprli 18. maja ob 17. uri in je v neposredni bližini Medijskega gradu.
Več na www.czs.si

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×