Trafika

Z veseljem vam sporočamo, da je z mesecem avgustom 2013 naša revija Bodi eko na volju tudi v aplikaciji Trafika.

Kaj je digitalna revija?

V digitalni obliki je branje revije zelo podobno kot pri klasični papirni obliki, le da pri njen privarčujemo na papirju, kar pomeni, da je iz tega vidika okolju prijaznejša, cenejša in je lahko vsebinsko obogatena z interaktivnimi vsebinami. Strani lahko listate v levo in desno, enostavno povečate tekst ali slike, pregledujete interaktivne fotogalerije, predvajate video posnetke in se neposredno povežete z dodatnimi informacijami in stranmi na spletu. Uporabno, napredno in super enostavno!

Aplikacija Trafika

Na tablični računalnik ali mobilni telefon si lahko iz spletnih trgovin Apple App Store ali Google Play brezplačno namestite aplikacijo Trafika. V tafiki boste našli pod rubriko Revije tudi našo revijo Bodi eko. Nato izberete edicijo, ki jo želite, in jo prenesite na svojo napravo.

trafika_bodieko

Podprte naprave

iPad in iPhone
Trafiko si preko App store namesti na svoj iPad ali telefon iPhone. Aplikacija je optimizirana tudi za retina zaslone in novo dimenzijo ekrana iPhone 5.

Android tablice in telefoni
Trafika deluje na vseh Android tablicah in mobilnih telefonih od različice 2.3 (Gingerbread) naprej. Uporabniška izkušnja je prilagojena različnim velikostim zaslonov. Na svojo mobilno napravo si jo namesti preko Google Play.

Windows 8
V kratkem lahko Trafiko pričakuješ tudi na operacijskem sistemu Windows 8. Razvijamo podporo za namizne računalnike oz. prenosnike in tablice (Windows 8 in Widows 8 RT).

Naložite si Trafiko:

appstore googleplay

Za tehnična vprašanja in pomoč v zvezi z aplikacijo Trafika pa pokličite na 01 777 42 08 ali pišite na [email protected]