Naročite se na revijo Bodi eko

Naročite se na revijo Bodi eko

Pin It

Ste razmišljali, da bi se naročili na revijo Bodi eko? Kot naročniki revije ne boste zamudili nobene številke revije Bodi eko več, saj jo boste ob izidu prejeli v svoj poštni nabiralnik.
Zaradi zanimivih, koristnih in uporabnih vsebin nas bere že zelo veliko bralcev, ki so nad našimi vsebinami navdušeni. Postanite del naše skupnosti tudi vi in se nam pridružite.

Revija Bodi eko je prva slovenska eko revija, posvečena eko in zdravemu načinu življenja. V reviji vas vsak mesec čakajo zanimive vsebine s področja zdravega načina življenja, zdrave prehrane, ekološkega vrtnarjenja, zdravilnih rastlin, okolju prijazneše gradnje, posebno mesto v njej pa imajo tudi živali.

Vsebino bogatijo številni recepti za pripravo okusnih in zdravih jedi, v vsaki številki boste našli tudi praktične postopke in recepte za izdelavo naravnih kozmetičnih pripravkov (kreme, mazila, naravna mila, …) in domačih eko čistil. Naši avtorji so priznani strokovnjaki, ki svoje znanje in izkušnje delijo z našimi bralci v obliki uporabnih nasvetov, receptov in člankov.

V reviji Bodi eko lahko prebirate tudi pogovore z zanimivimi ljudmi, ki so na tak ali drugačen način povezani z zdravim in naravi prijaznim načinom življenja.

Nekateri izmed naših avtorjev

avtorji

Revija Bodi eko izhaja vsak zadnji četrtek v mesecu, naročnikom pa je na voljo po še posebej ugodni ceni. Revijo tiskamo na 100% recikliranem paprju.

Berite revijo Bodi eko in postanite del največje slovenske eko skupnosti tudi vi! Naročite se in ne zamudite več nobene številke revije Bodi eko ter jo prejmite v svoj poštni nabiralnik.

naslovke-bodi-eko2Naročniki imajo tudi 10% popusta.

Letna naročnina z 10% popustom znaša 34,65 eur.

 

Novi naročniki lahko prejmete tudi praktično darilo: STEKLENIČKO ZA VODO INFUSE S FILTROM ZA SADJE IN ZELIŠČA
Steklenička za vodo Infuse znamke Aladdin omogoča, da navadno vodo povsem enostavno spremenite v zdravo vodo z okusom. Kako? Filter napolnite s koščki sadja ali zelišči, ki bodo vodi dodali okus, hkrati pa ne bodo zamašili grla stekleničke. Dvojni pokrovček omogoča, da vodi dodate kocke ledu. Steklenička je brez BPA in jo lahko perete v pomivalnem stroju. Prostornina: 0,7 l.

darila-narocnine

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 9.00 do 14.00 ure)
ali izpolnite spodnjo naročilnico.

Naročilnica za tiskano revijo Bodi eko. Polja označena z zvezdico (*) so obvezna

Vaše ime in priimek / podjetje*

Vaša davčna številka*

Naslov*

Pošta / Kraj*

Poštna št.*

Vaš telefon*

Vaš E-naslov*

Naročam revijo Bodi eko za obdobje 12 mesecev (11 številk) + 10% popusta po ceni 34,65 EUR*
 DA, potrjujem naročilo

Želite prejeti darilo (poštnino plača naročnik): STEKLENIČKA ZA VODO

Dodatno sporočilo, opomba

Prepišite varnostno geslo:* captcha

O novostih in izidih naših publikacij vas bomo obveščali tudi preko elektronske pošte, na sporočila pa se lahko kadarkoli odjavite. Vse podatke o naročnikih skrbno varujemo skladno s sprejeto politiko zasebnosti in zakonodajo. Plačilni nalog boste po naročilo prejeli po pošti, revijo pa vam bomo začeli pošiljati po potrjenem plačilu naročnine z naslednjo številko.

Po izteku celoletne naročnine boste prejeli položnico za podaljšanje naročnine za naslednje leto z 10 odstotkov popusta. Naročnina velja do vašega pisnega preklica. Letno izide 11 številk revije Bodi eko, julijska številka je dvojna številka julij/avgust. Darilo vam bomo poslali po pošti po plačilu naročnine. Stroške poštnine po veljavnem ceniku Pošte Slovenije boste poravnali ob prejemu pošiljke. Revijo vam bomo prav tako pričeli pošiljati po plačilu naročnine. Akcija traja do razprodaje zalog.

Pin It